Välkommen till träningsresor utöver det vanliga!

Vi satsar på hälsa! I ett unikt samarbete erbjuder ICA, Springtime och VING ett innehåll där respektive företag bidrar med sin kompetens vilket bildar en helhet som vi vågar utlova blir någonting utöver det vanliga!

ALLA KAN VARA MED!

Vi erbjuder veckoresor till Mallorca under perioden 11-18 mars och 8-22 mars 2017 med avgång lördagar. Vår förhoppning är att locka även dig som kanske inte har åkte på en träningsresa förut. Du kanske tror att du måste vara i bra form för att kunna vara med? Så är det inte utan alla som är friska kan vara med.

Träningen anpassas efter deltagarna nivå och våra instruktörer är otroligt duktiga på att ta hand om alla på den nivån just du befinner dig. Många träningsformer går alldeles utmärkt att utföra tillsammans oavsett hur duktig man är, alla kör i sin egen takt. I de fåtal fall där det inte fungerar bra så delar vi upp alla i nivåanpassade grupper.

På föreläsningar, workshops och den sociala samvaron är vi alla lika. Ledare och föreläsare är givetvis viktiga inspirationskällor men även deltagarna själva bidrar till varandra med mycket positiv energi!

ICA_Loggo_Site_Small2

ICA är Sveriges ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. ICA vill hjälpa dig att må ännu lite bättre, på ditt alldeles egna sätt. Att ta trapporna i stället för hissen. Eller att bestiga ett ganska högt berg. ICA vill ge dig en lätt knuff i ryggen och hjälpa dig till nya vanor när det gäller mat och motion.

Satsningen kallas Var med och må bra. Dessa resor är ett led i denna satsning. Under resan finns bland annat ICAs dietister på plats och hjälper dig med hur du bäst ska äta för att må bra.

ICA har sen flera år ett samarbete med Ving när det gäller erbjudanden på resor hos Ving med rabatt för kunder med ICA-kort. För att läsa mer om ICA och Ving samarbete och ännu flera resor gå in på www.ica.se/ving

Ving_Logo_Site_Small

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving erbjuder bra träningsförutsättningar på flertalet av sina hotell och jobbar kontinuerligt på att utveckla reseupplevelsen med möjlighet till ett aktivt innehåll.

För dig som lägger extra stor vikt på träningen passar Vings Sunwing- och Sunprimehotell perfekt. Dessa hotell har alla fullt utrustade gym, träningssalar för gruppträning, spaanläggningar samt i regel mycket bra förhållanden för cykel, stavgång och löpning i närområdet.

På resan bor vi på Sunprime Waterfront Hotell i Playa del Palma på Mallorca vilket erbjuder utmärkta förutsättningar för en aktiv semester.

ST_Logo_Site_Small

Springtime är nordens ledande nischarrangör inom träning och hälsa. Med över 30 års erfarenhet har vi byggt upp ett nätverk med Sveriges bästa instruktörer och föreläsare. Vi gör träning och motion till en lustfylld upplevelse.

Vi tar hand om alla, oavsett nivå och ledorden är trygghet, omtanke, glädje och aktivitet. Vi tror på ett sunt liv med rätt till livets goda! Springtime ansvarar för tillsättning av ledarstab, resans program samt genomförandet av resan. Vare sig du vill komma igång, göra comeback eller ta nästa steg i din träning hoppas vi du vill och vågar följa med oss – du kommer inte ångra dig! Välkommen!

Läs mer om våra resor till MallorcaSe fler Ving-resor på ICA.se