Caroline Wilbois

Caroline växte upp i en matfamilj, och med en pappa i kocklandslaget fick hon tidigt mat som största intresse. Förutom att jobba med matinspiration och hälsa, ägnar hon större delen av dygnet till att äta mat, laga mat och tänka på mat. Caroline har lång erfarenhet av kostrådgivning för såväl idrottare som vanliga motionärer, äldre och barnfamiljer, friska och sjuka. Hon har arbetat på sjukhus och inom friskvården.

Som ICA-dietist (sedan 2008) guidar Caroline till hälsosamma val i hyllan och omsätter kostråd till mat på tallriken. Att bra mat är en förutsättning för hälsa, det är en ledstjärna som Caroline på ett inspirerade sätt förmedlar i sina föreläsningar och rådgivningar.

Efter en avslutad elitsatsning inom löpning och längdskidåkning, är träningsintresset alltjämt stort och tävlandet sker fortfarande på en hög nivå. Caroline brinner för att få andra att upptäcka träningsglädjen och naturupplevelsen, och hon är en van tränare för såväl skidåkare som löpare. Utöver inspirationsföreläsningar och kostrådgivning kommer hon att hålla i flera träningspass under träningsresan.

Boka Carolines resa 15-22 oktBoka Carolines resa 22-29 okt